هم بلاگی

دانلود آهنگ, آشپزی و دستور پخت غذا همراه با غذاهای بین المللی

Posted by hamblogi | آوریل - 17 - 2018 | دیدگاه‌ها برای چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟ بسته هستند


هم بلاگی: در این مطلب سه دستور پخت برای ذائقه های مختلف آورده ایم اما می توانید از هر ماده طعم دهنده دیگری هم استفاده کنید.

نکات:

هرچند این غذا نیاز به مواد یا مهارت خاصی ندارد، اما چند نکته مهم را باید در نظر داشته باشید. شاید این نکات در نگاه اول بدیهی یا بی اهمیت به نظر برسد اما تفاوت زیادی در غذای شما ایجاد می کنند.

از مرغ یا بوقلمون تازه استفاده کنید. بسیاری از گوشت های یخ زده خودشان آب نمک دارند و نیازی به محلول ما نیست. اما گوشت تازه یک بوم خالی است که می توانید آزادانه روی آن کار کنید.

به جای اینکه از یک مرغ یا بوقلمون بزرگ استفاده کنید از دو مرغ کوچک استفاده کنید تا بهتر کباب شود.

بیشتر روی نسبت نمک به مایع تمرکز کنید نه نسبت نمک به مرغ. برای ایجاد یک محلول اشباع باید به اندازه کافی نمک اضافه کنید.

کیسه پلاستیکی حاوی مرغ و مواد محلول را در یک ظرف محکم قرار داده و سپس در یخچال بگذارید تا در جای خود بمانند.

گوشت باید در تمام 8 ساعت در محلول غرق باشد تا همه جای مرغ مرطوب شود.

بعد از خشک کردن مرغ، محلول را دور بریزید و دوباره استفاده نکنید.

اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟

Comments are closed.